Logo

Røget laks og hellefisk med fyldte æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g røget laks
100 g røget hellefisk
4 hårdkogte æg
2 spsk fløde
1 spsk Ravigottesauce
1 spsk dild
salt
peber

Dressing:
¼ l. tykmælk
2 spsk mayonnaise
1 spsk purløg
1 spsk dild
1 tsk karry
1 tsk H.P.sauce
salt
peber

Æggene halveres. Blommerne tages ud og blandes med fløde, ravigottesauce, dild, salt og peber. Det blendes. Fyldet kommes tilbage i de halve æggehvider. Dressingen røres sammen. Røget laks og hellefisk anrettes på et fad sammen med de halve, fyldte æg og dressingen hældes enten over eller serveres til.

Tips: Kan evt. anrettes på en bund af hakket salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her