Logo

Røget laksetatar 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Røget laksetatar 2

1 skive franskbrød med smør
100 g grofthakkede
røgede lakserester
1 spsk høvlet peberrod
1 tsk kapers
1 spsk hakket løg
1 tsk hakket persille
1 salmonella fri æggeblomme
(evt. past. æggeblomme i kogt æggeskal/plasticskal)
 
Hak lakseresterne groft og kom dem på brødet, så det dækker.
I den ene ende lægges peberro­den og i den modsatte kapers og løg.
Placer æggeblommen i mid­ten og pynt med hakket persille på peberroden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her