Logo

Røget lammelår med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
2 skiver røget lammelår
2 spsk røræg
1 spsk hakkede krydderurter (persille, løvstikke og purløg)

Læg de 2 skiver røget lammelår på brødet.
Læg røræggen som en bræmme på skrå.
Drys de hakkede krydderurter over røræggen.

Røræg:
4 æg
2 spsk vand eller mælk
salt, peber
½ spsk smør

Slå æggene ud i en skål, tilsæt vand eller mælk, salt og peber.
Kom smørret på en tefalpande, så hænger æggene ikke i.
Brug evt. en dej skraber til at røre æggene rundt på panden.
Pas på, at røræggen ikke bliver brun!
Når al væde er væk, er røræggen færdige.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her