Logo

Røget makrel Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en stor, røget makrel

1 dl eddike

5 nye rødbeder

1 dl olie

4 æg

2 spsk dansk sennep

1 bdt kørvel

salt og peber

 

Rødbederne skylles, skrabes og rives på råkostjernet.

Æggene koges smilende i 7 min. og moses op i en skål sammen med eddike, olie, sennep, skåret kørvel, salt og peber.

Makrellen befries for ben, og fileterne lægges på et fad.

Læg rødbederne ind i midten og omkrans fisken med æggesalaten.

Server med kolde, kogte kartofler fra dagen før.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her