Logo

Rønnebær-æblegelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rønnebær
500 g umodne æbler
4-5 dl vand

Til hver liter siet saft:
1 kg sukker
½ tsk Atamonpulver
eller 1 tsk flydende Atamon

Skyllede rønnebær og vaskede, ituskårne æbler varmes langsomt med vandet under låg og koges, til saften træder ud. Mosen hænges til afdrypning i saftposen natten over. Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i, mens saften koger. Geléen koges til saftdråberne falder tungt fra skeen. Skummes og tilsættes Atamon. Geléen hældes op og glassene lukkes dagen efter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her