Logo

Røræg med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røræg smager dejligt til morgenmad, brunch eller frokost. I denne opskrift får æggene et lille pift ved at tilsætte flødeharvarti. Perfekt til morgenmad på sengen med bacon og ristet brød.

 

8 æg
5 skiver flødehavarti ost
lidt smør
salt

*
 
Smelt smør på panden, tag af varmen og kom alle æggene på.
Sæt på varmen igen og rør regelmæssigt med en paletkniv eller en grydeske.
Når det er stift kommes osten på og der røres rundt indtil den er smeltet.
Kom lidt salt på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her