Logo

Rabarber- og Abrikostærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

180 g hvedemel
120 g smør/ margarine
1 knsp. salt
1 spsk sukker
3 spsk koldt vand
1 pk.tørrede abrikoser
5 stk rabarber
1 ½ dl sukker
2 stk æggehvider
6 spsk flormelis

Abrikoserne skal lægges i blød natten over.

Smulder hvedemel og smør. Tilsæt salt og sukker og rør tilsidst vand i til det bliver en piedej.
Tryk dejen i en tærteform, 26cm, og sæt den koldt i ½ time. Bages midt i ovnen i 10 min. ved 200°.

Rens rabarber og skær dem i stykker. Læg rabarber og abrikos i pie'en og drys sukker over. Bages videre ved 180° i ca. 20 min. Pisk æggehviderne stive og pisk sigtet flormelis i. Sprøjt marengsen på og sæt den tilbage i ovnen. Bages videre ved 200° i ca. 5 min. til marengsen er gylden.

Server kagen med flødeskum eller is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her