Logo

Rabarber- og tomatkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg rabarber
½ kg gode modne tomater
4 vaniljestænger
1 citron
600 g sukker
½ l. vand

Sukkerlagen koges med vaniljestænger. Rabarberne skæres i små stykker og tilsættes og fjernes fra varmen. Tomaterne fjernes for skind og kerner, drysses derefter med sukker, der trækker i 2 timer. Derefter tilsættes den lune rabarberkompot. Skal stå 1 døgn i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her