Logo

Rabarber-appelsin-syltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg rabarberstilke ikke alt for tykke
800 g sukker
2 appelsiner
geleringspulver til syltetøj
 
Skær de skyllede rabarberstilke i små stykker og kom dem i en gryde med sukkeret.
Skær 3-4 skiver af den ene appelsin og pres saften af resten samt af den sidste hele appelsin.
Skær skallerne undtaget den hvide bitre hinde, i små stykker.
Kom alt i gryden.
Bring langsomt til kogepunktet og lad det koge småt i et kvarter.
Bland geleringsmiddel med lidt sukker.
Tag gryden fra varmen, inden det røres i.
Lad det atter få et opkog.
Skum syltetøjet og kom det på varme glas som lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her