Logo

Rabarber-limonade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rabarber
½ l vand
2 tsk Non-Oxal
35 g citronsyre
750 g sukker
½ tsk tør eller 1 tsk flydende konserveringsmiddel
 
De skyllede, snittede rabarberstilke koges med vand, Non-Oxal og citronsyre under låg, ca. 10 min.
Saften sies fra og bringes i kog.
Sukkeret drysses i og gives et opkog i saften, der skummes, blandes med
konserveringsmiddel og fyldes på flasker, der bindes til med det samme.
Limonaden fortyndes med vand og tilsættes isterninger ved serveringen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her