Logo

Rabarber med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rabarber
300 g jordbær
1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
 
Marengs:
3 æggehvider
l00 g sukker
 
Rens rabarberne, skær dem stykker på 2-3 cm og læg dem i et tærtefad.
Skær jordbærrene i kvarter og fordel dem mellem rabarberstykkerne.
Bland sukker og vaniljesukker og drys det ud over frugten.
Pisk æggehviderne skummende og hæld sukkeret i under piskning.
Pisk derefter æggehviderne, til de er helt hvide og stive.
Fordel rnarengsmassen over frugten og bag desserten nederst i ovnen ved
200°C, til den er gyldenbrun på toppen (ca. 15-20 min.).
Desserten spises, mens den er varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her