Logo

Rabarbergrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g rabarber
6-7 dl vand
½ stang vanilje
175 g sukker
4-41/2 spsk kartoffelmel
25-30 g mandler

Skyl og snit rabarberne. Lad dem koge sagte 5-6 min i vandet.
Si saften fra og bring den i kog med flækket vaniljestang og sukker efter smag.
Rør melet ud i knap 1 dl koldt vand. Hæld jævningen i en tynd stråle i den kogende saft, mens der røres med en ske. Tag gryden af varmen så snart grøden er jævn. Koger den for længe bliver den "lang"
Hæld straks grøden op, drys lidt sukker på, så trækker den ikke skind. Drys med smuttede, hakkede mandler.
Serveres med mælk eller fløde, eller en blanding af begge dele.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her