Logo

Rabarbergrød med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarbergrød med creme fraiche

4 pers.

 

750 g rabarber
3 dl vand
1 dl sukker
3 spsk Maizena
Pynt:
4 spsk cremefraiche 38%
8 makroner

Rens og skyl rabarberne.

Skær dem i 2 cm lange stykker.

Kog rabarberne i vand i 5-6 minutter.

Rør grøden igennem og smag til med sukker.
Udrør Maizena i koldt vand.

Kom jævningen i lidt ad gangen og jævn grøden under kraftig omrøring.

Kog grøden igennem i 1 minut.

Server med cremefraiche og makroner som pynt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her