Logo

Rabarbergrød på en anderledes måde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg rabarber
Sukker efter smag
vanilje efter smag
cremefraiche 18% eller græsk youghurt
4 makroner
 
Kog rabarberne godt ud, smag til med sukker og vaniljesukker.
Jævn grøden med Maizena hvedemel til den har en jævn tyk konsistens.
Lad grøden svale helt af og fordel så herefter grøden i 4 høje portionsglas, som pyntes med 1 ½ spsk cremefraiche/youghurt og 1 knust makron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her