Logo

Ratatouille med ansjos og gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Server som selvstændig ret eller server som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.

2 stk ansjosfileter i solsikkeolie
2 stk ristet brød
2 fintsnittede modne tomater
1 fintsnittet rød peberfrugt
75 g gorgonzola
1 fintsnittet courgette
1 finthakket løg
1 fintsnittet gul peberfrugt
3 grene frisk rosmarin
1 snittet aubergine

Tilberedning:
Varm lidt olivenolie i en tykbundet gryde. Sauter alle løg, peberfrugt, courgette og ansjoseri to minutter. Tilsæt tomater, aubergine, hvidløg og rosmarin. Lad det simre fem minutter. Tilsæt en kop vand og lad det simre yderligere fem minutter. Krydr med salt og peber. Tag rosmaringrenene fra og server på ristede brød med den gode ost på toppen.
-----

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her