Logo

Ravioli med svampe og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g pastadej
saften fra en citron
1 tsk citronskal, fintrevet
1 bundt persille
½ dl olivenolie
75 g skalotteløg

Raviolifyld:
300 g champignon
1 bundt persille
2 fed hvidløg
½ dl Noilly Prat
75 g grana
75 g skalotteløg
2 spsk rygeost eller kvark 40%
salt, peber

Hak skalotteløg og hvidløg. Sautér i olien.

Snit svampene og kom dem ved. Sautér til panden er næsten tør.

Kom Noilly Prat ved og lad det koge næsten væk.

Hæld blandingen over i en skål.

Rør rygeost/kvark i og kom reven ost i og smag til med salt og peber.

Hak persille fint og rør det i.
Rul en portion neutral pastadej gennem pastamaskinen til plader.

Skær pladerne i rektangulære stykker.

Kom det kolde fyld på midten.

Smør kanten med sammenpisket ganske lidt æg og luk raviolien med fingrene.
Kog 4-5 minutter som anvist ved Grunddej til pasta.

Hak skalotteløgene fint og sautér dem klare i olivenolie.

Citronsaft- og skal, hakket persille, olivenolie og lidt af kogevandet piskes sammen til en sauce.

Smør en smule olivenolie på tallerkenerne inden raviolierne fordeles ovenpå. Kom saucen omkring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her