Logo

Real røræg med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skiver bacon
2 æg
2 spsk fløde
Salt, peber
 
Denne ret er ikke bare.
Der fin­des et utal af folk, der fuldstæn­digt vanærer denne enestående ret, og det må der gøres noget ved:
Du sætter dig op på din cykel, kører til din slagter (den bedste i byenn) og beder om 2 skiver rigtig bacon.
Vel hjemme igen steger du din bacon sprød på en pande.
Der­efter pisker du æg, piskefløde, salt og peber sammen.
Ikke for meget, da ægget mister sin struktur.
Så stikker du en finger i jorden og smager på sagen.
Derefter varmes klaret smør op på en tefalpande - eller du bru­ger baconfedtet og samme pan­de, æggemassen hældes på, den sætter sig lidt, og du rører forsigtigt i den.
Dette gentages, til røræget er færdigt og stadig lidt vådt.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her