Logo

Redaktørens fiskegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg filet af torsk havkat sandart eller lign. (dog ikke fladfisk).
200 g bacon i tern.
3 store løg.
4 dl piskefløde.
3 spsk hvedemel.
2 dåser flåede tomater.
300 g champignon.
2 grønne peberfrugter.
       
Baconterningerne steges i en smule olie.
Herefter steges løgene let i fedtet fra baconen og endelig skæres
fiskefileterne i strimler.
Nu kommes følgende lagvis i en smurt gryde:
Torskestrimlerne, tomaterne (minus saften, der gemmes), peberen - der er
skåret i tynde strimler, champignonerne - der er halverede, samt endelig
de stegte bacontern og de stegte løgringe.
Herefter røres melet sammen med piskefløden, saften fra tomaterne samt
salt og peber. denne sauce hældes over ingredienserne i gryden og retten
får lov at småsnurre over ilden i cirka 20 minutter.
Til retten serveres løse ris.
Drikkevarer efter tørst.. og den er ofte stor, hvis retten er rigtigt
krydret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her