Logo

Reje og melonsalat - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne overdådige kombination af friske rejer, en saftig sød melon og spændende krydderier, udgør en salat, der er den perfekte appetitvækker på en varm sommeraften.  
 
500 g rejer
1 melon (kantalup)
2 kviste hakket bladselleri
1,25 dl mayonnaise
Saften af 1 citron
1 teskefuld glutenfri karry
1 teskefuld revet ingefær
Lidt glutenfri cayennepeber
Klippet purløg som pynt
 
Læg de friske rejer i kogende vand i 1-2 minutter og lad dem derefter køle af. Skær melonen i halve og skrab kødet ud med en ske.
Eller skær stykkerne i terninger.
Læg melonstykkerne i en skål sammen med de kogte rejer og hakket bladselleri.
Lav dressingen: bland citronsaft, karry, ingefær og cayennepeber sammen.
Hæld den over rejerne og melonstykkerne.
Bland det godt sammen, så alle ingredienserne er dækket af dressingen.
Lad det hvile i 15-30 minutter, server det i 4 portioner, evt. med friskklippet purløg over.
 
340 kcal; 23 g protein; 24 g fedt, heraf 3,5 g mættet; 7 g kulhydrat; 1 g fibre; 414 mg natrium; 123 mg kalcium


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her