Logo

Rejedrager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g rejer med skal
1 pitahaya (dragefrugt)
1 mango
1 papaja
½ rødløg
1 ½ dl cremefraiche frisk
koriander
groft brød i tynde skiver
Sauce:
saft af 1 lime eller citron
2 spsk fiskesauce
2 spsk sukker
 
Rør saucen sammen.
Pil 300 g af rejerne.
Skræl frugterne og skær dem i stykker.
Hak rødløget.
Anret frugterne blandet med løg og rejer i serveringsglas.
Hæld saucen over, læg klatter af creme­fraiche på og pynt med koriander og de upillede rejer.
Server brødet til.
Frugt bær og grønt, Sylvia Danielsson

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her