Logo

Rejeomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 tigerrejer evt. med skal (frosne)
2 forårsløg
4 æg
1 dl piskefløde
1 spsk sambal oelek
1 spsk fiskesauce
1 tsk sukker
½ dl friske korianderblade
2 fed hvidløg
2-3 spsk jordnødde- eller olivenolie
 
Pil evt. rejerne ud af skallen efter optøning og hak dem groft.
Pisk æg og fløde sammen og tilsæt hakkede pillede forårsløg, sambal
oelek, fiskesauce, sukker, friskhakket koriander og det ene pillede og
hakkede fed hvidløg.
Varm olien på en pande og syd det andet hakkede pillede fed hvidløg ved medium varme, så det ikke branker.
Kom æggemassen på og lad den stivne lidt.
Kom så rejer på og fold siderne sammen som en halvmåne.
Efter at være stegt på den ene halvdel vendes den og steger på den anden side.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her