Logo

Rejer i gelé - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækker mellemmåltid

Ide til lækker mellemmåltid

 

1 blad husblas

1¼ dl fiskefond

citronsaft

havsalt

3 store rejer

15 g linsespirer

2 blade bataviasalat

20 g syrnet fløde 9%

¼ tsk æbleeddike

peber

sødemiddel

15 g ørredkaviar

*

A. Læg husblasen i blød i koldt vand.

Varm fiskefonden op og opløs husblasen i den.

Krydr med salt og citronsaft.

B. Skyl rejer og dild.

Hæld lidt af fskefonden i en lille form og lad der stivne.

Kom rejer og dild ovenpå og fyld op med resten af væsken.

Stil det koldt i 3 timer.

C. Skyl spirerne og salaten og anret det på en tallerken.

Kom rejegeléen ovenpå.

D. Rør fløde sammen med eddike, salt, peber og sødemiddel og vend halvdelen af kaviaren i.

Læg det på og pynt med resten af kaviaren.

 

Pr portion 230/62 kJ/kcal. 10 g protein. 2 g fedt. 1 g kulhydrat. 0 g fibre

 

Tips: Det er ganske let at dyrke linsespirer: skyl linserne og kom dem i et marmeladeglas. Dæk glasset med noget bomuldsstof. Hvis man dagligt skyller linserne grundigt en til to gange, har man på tre dage fine linsespirer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her