Logo

Rejesalat 1 Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g friske eller frosne nordsørejer

1 løg

4 tomater

1 fed hvidløg

1 dl olivenolie

salt og peber

1 klip purløg

 

Hvidløg og løg hakkes fint, brunes ved stærk varme i olien.

Rejerne kommes ved og svinges lige et par gange, før de hakkede tomater tilsættes. Smag til med salt og peber og klip purløg henover retten, som serveres rygende varm sammen med appelsinbåde, tomater og grapefrugt.

Også god sammen med nykogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her