Logo

Rejesalat med cremefraiche-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cremefraiche-sauce:
6 finthakkede zitauerløg
6 finthakkede tomater
50 g smør
2 tsk paprika
4 tsk groft salt
Friskkværnet peber
1 dl vand
1 liter cremefraiche 18%
-
2 ½ honningmeloner
1 l fintstrimlet icebergsalat
1 groftrevet squash
1 kg rejer
Tilbehør: Miniflûtes

Cremefraiche-sauce:
Svits løg og tomater i gyldent smør i en gryde.
Tilsæt paprika, salt, peber og vand og lad blandingen koge ved svag varme og uden låg i ca. 10 min.
Purér tomatblandingen gennem en sigte og lad den køle af.
Vend cremefraiche i og smag saucen til.

Rejesalat:
Skræl honningmelonerne og fjern kernerne.
Skær dem i tern.

Anret salat, squash, honningmelon og rejer i striber på 2 store fade.
Pynt med dildkviste.
Hæld saucen i skåle og server dem ved siden af salaten.

Til en buffet med 12-20 gæster

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her