Logo

Rejesalat med kinarejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ agurk
375 g kinarejer
⅔ dl riseddike
1 spsk sukker
1 spsk soyasauce
1 tsk frisk ingefær fintrevet
1 spsk sesamfrø ristede

Agurken skæres igennem på langs, kernerne skrabes ud med en teske, skrælles og kødet skæres ud i tynde skiver der drysses med salt, og lad det står i 5 min, skylles og duppes tørre med køkkenrulle.
Rejerne kommes i en gryde med letsaltet kogende vand i ca 2 min eller til de er kogte, afdryppes og hældes i koldt vand, afkøles hvorefter de pilles og renses, lad halerne være hele.
Kom eddike, sukker, soyasauce og ingefær i en stor skål, og rør til sukkeret er opløst, rejerne og agurkeskiverne ligges i, lad dem ligge i en time.
Til servering drysses med sesamfrø.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her