Logo

Rejesalat med laks og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
citronsaft, salt og peber efter smag

Fyld:
200 g rejer
100 g kogt laks i tern
1 dl reven ost
1 grøn peberfrugt i små tern
1 æble i små tern
1 hårdkogt æg i små tern
2-3 forårsløg i tynde ringe

Bland mayonnaise med cremefraiche, og smag til med citron, salt og peber.
Gør fyldet klar og vend det i mayonnaiseblandingen.
Servér med citronbåde og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her