Logo

Rejesalat med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg eller 500 g kogte rejer
1 dåse asparges
2 5 dl cremefraiche 18%
1 salathoved eller kinakål
Salt og peber
2 tomater
½ agurk
1 lille løg
Lidt Heidelberg cremefraiche i flaske
200 g pastaskruer eller sløjfer
1 lille dåse ananas
 
Pil rejerne, skær tomaterne, agurken og løg i små stykker.
Skær salathovedet eller kinakålet i små strimler.
Kom alt sammen i en stor skål og bland det godt sammen og tilsæt dressingen.
Serveres med varmt flûtes og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her