Logo

Rejesalat med ris - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget let

Spis noget let

 

35 g naturris

havsalt

1 mandarin

1 spsk æbleeddike

1 spsk olivenolie

50 g rejer

3-4 salatblade

1 skive rugbrød (25 g)

*

A. Kog risene i saltet vand i 30- 35 min.

Pil mandarinen, del den i både og fjern skindet.

B. Bland æbleeddike, 2 spsk vand og olivenolie.

Hæld risene i en si, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe af.

C. Bland ris, mandarin, rejer og marinade og anret det på salatbladene.

Server rugbrød til.

 

Tips: Husk at naturris skal koge i længere tid end polerede hvide ris.

Du kan rulle salatbladet omkring fyldet som en wrap.

 

Pr portion 1429/343 kJ/kcal. 14 g protein. 13 g fedt. 38 g kulhydrat. 5 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her