Logo

Rejesalat på ny facon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejesalat på ny facon

 

Rejesalat på ny facon, bland selv for 4 personer. forberedelses: 10 min.

200 g friskkogte eller frosne, optøede rejer

½ salatagurk

20-25 små cherry tomater

1 ds (400 g) asparges

*

1. Hæld væden fra rejerne, hvis de er frosne. Drys med lidt salt og lad dem dryppe af.

2. Skær agurken i tændstiklange strimler. Drys med salt.

3. Hæld tomaterne over med kogende vand. Lad dem stå 1 minut. Flå dem.

4. Hæld væden fra aspargesene. Læg dem i marinade.

5. Anret »salaten« i små skåle.

 

Olie-eddikemarinade

1½ dl olie

½ dl hvid- eller rødvinseddike

salt og peber fra kværn

 

Ryst ingredienserne sammen og smag marinaden til - evt. også med hvidløg og/eller lys, usødet sennep. Marinaden kan også tilsættes krydderurter.

 

Citronmarinade

Citronmarinader tilberedes på samme måde som olie-eddikemarinaden, men med friskpresset citronsaft i stedet for eddike. Citronmarinaden har en finere smag end eddikemarinaden og passer til sarte krydderier og krydderurter.


Dressing

En dressing vil også være lækkert til rejesalaten; se opskrifter her 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her