Logo

Rejesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 finthakket løg
2 spsk olivenolie
2 fed finthakket hvidløg
2 dl tør hvidvin
1 kg rejer
½ tsk oregano
Friskhakket persille

Sauter løget i olien uden at brune det.
Tilsæt hvidløg, krydderier og hvidvin og lad det koge op.
Tilsæt rejerne og lad saucen koge ca. 4 minutter.
Si saucen fra rejerne og kog den lidt ind.
Smag til med salt og peber.
Fordel rejerne oven på pastaen og hæld saucen over.
Pynt med friskhakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her