Logo

Rejesuppe med hellefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer

500 g kogte rejer med skal
2 spsk olie
5 dl vand eller fiskebouillon 1 gulerod
1 løg
½ fennikel
2,5 dl piskefløde
salt og peber
400 g fersk hellefisk

Pil rejerne, og gem også skallerne.
Svits nu rejeskallerne i olie i en gryde.
Hæld vand eller bouillon på, og lad simre under låg i 10 minutter,
Si suppen, og smid rejeskallerne ud.
Kom suppen tilbage i gryden.
Skær grønsagerne i mindre stykker og kom dem i suppen
sammen med fløde.
Lad simre under låg, indtil de er bløde, ca. 12 minutter.
Blend suppen, og kom den tilbage i gryden igen.
Smag til med salt og peber.
Skær hellefisken i mindre stykker, og kom dem i suppen.
Lad simre 2-3 minutter.
Server suppen med fisk og rejer på toppen og evt. et drys sprødstegt rugbrød.

Energi pr. pers: 2560 kilojoule (610 kcal) Energifordeling: Protein 21% - 32 g Kulhydrat 24% - 35 g, Fedt 55% - 37 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her