Logo

Relish - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fintstrimlede grønsager i krydret eddikelage er nemt at tilberede og meget anvendeligt i både det varme og kolde køkken.

 

½ fintsnittet hvidkålshoved

200 g groftrevne gulerødder

200 g finthakkede eller skivede løg

200 g fintsnittede grønne bønner

2 fintstrimlede peberfrugter

50 g salt

Lage:

7 dl eddike

30 g sukker

1 spsk gul sennep

1 tsk cayennepeber

2-3 skiver peberrod

1 laurbærblad

konserveringsmiddel

 

Kom alle de fintstrimlede grønsager i et rent glas eller krukke og drys salt imellem. Lad det trække i 3-4 timer.

Skyl det hele under koldt vand og lad grønsagerne dryppe af i en sigte.

Kog eddikelagen med krydderier.

Tag den fra varmen og tilsæt konserve­ringsmiddel.

Hæld den koghede lage over grønsagerne og luk straks til.

 

Tips: Hvis man ikke ønsker grønsagerne så sprøde, kan de koges få minutter i lagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her