Logo

Relish af gulerod med appelsin og ahornsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Server denne relish til vinterens middagsretter. 4 personer

# Ingredienser 
2 gulerødder
1 gul peberfrugt
150 g frisk ananas
1 dl hvid Aceto Balsamico
1 dl appelsinsaft
3-4 spsk ahornsirup
Salt

* Tilberedning

Kog en lage af balsamico, appelsinsaft og ahornsirup.
Reducer til det halve og smag til med salt og ahornsirup.
Snit gulerødder. peberfrugt og ananas til meget tynde stave a la tændstikker.
Hæld den kogende lage over grønsagerne og køl af.
Opbevar re­lish'en køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her