Logo

Remoulade - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejligt til de stegte fiskefrikadeller, på roastbeef og meget mere.

 

300 g mayonnaise

ca. 1 dl cremefraiche

2 spsk sennep

1- 2 tsk estragon

2 spsk hakket kørvel

salt og peber

1 revet løg

2 spsk hakkede kapers

2 spsk pickles

1 stk syltet asie skåret i små terninger

 

Rør mayonnaisen sammen med cremefraiche.

Smag til med citronsaft, sen­nep, estragon, kørvel, salt og peber.

Bland det revne løg i sammen med pickles, kapers og syltet asie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her