Logo

Remoulade - vegetarisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl cashewnødder
2 ½ dl kogte varme ris
1 dl soyamælk
1 dl kogt varmt vand
¼ dl honning
2 tsk salt
saft af 1 citron
evt. lidt urtesalt
2 tsk karry
 
Cashewnødderne males i blenderen.
De varme ris, vandet og soyamælken tilsættes og blendes til en creme. Resten af ingredienserne tilsættes og remouladen smages til.
Varianter: ½ dl agurkesalat blendes i remouladen
Remouladen kan også bruges som karrysalat - nudler tilsættes

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her