Logo

Remouladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter tykmælk, A38 eller lignende
100 g syltede agurker i små tern
50 g finthakkede kapers
100 g finthakket løg
2 spsk hakket persille
evt. 2 spsk hakket kørvel
2-3 tsk dijonsennep
salt
peber

Rør alle ingredienserne sammen. Egner sig som kold sauce til fisk og nye kartofler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her