Logo

Rensdyrfilet med lange rodfrugter og pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er anvendt rensdyrfilet, men andet vildt er også velegnet. Server med en sprød grøn salat og relish af gulerod med appelsin og ahorn­sirup eller syltede gulerødder.
(4 personer)

# Ingredienser 
800 g rensdyrfilet
6 skorzonerrødder
1 persillerod
2 pastinak
4 pærer
2 stilke rosmarin
2 spsk æblevinaigre
2 spsk extra jomfruolivenolie
Salt, hvid peber

* Tilberedning 
Skræl rodfrugterne og læg skorzonerrødderne i vand med citronsaft.
Skær alle rodfrugter i lange stave og pærerne i både.
Læg rødder og pærer i en bradepande med bagepapir og bland med rosmarin, æblevinaigre og lidt olivenolie og krydr med salt og peber.
Bag rodfrugterne i ovnen ved 200 ºC i ca. 30 minutter.
 
Pensl rensdyrfileterne med olie og læg dem oven på rodfrugterne og bag videre i ovnen ved 160 ºC i yderligere 15-25 minutter. alt efter om fileterne skal serveres medium eller gennemstegte.
Skær fileterne ud i forholdsvis tynde skiver på skrå og server på en bund af rodfrugter.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her