Logo

Ribsgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ flaske sur eller sød ribssaft
1 l. vand
sukker efter smag
130 g kartoffelmel
lidt søde mandler
 
Mandlerne skoldes, smuttes og skæres i strimler på langs.
Saft, vand og sukker gives et opkog, kartoffelmelet udrørt i lidt af det
kolde vand hældes forsigtigt op i saften under kraftig omrøring.
Mandlerne røres i de færdige grød, der gives et godt opkog før den tages af ilden.
Hældes op i fade eller forme og spises kold med mælk eller fløde til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her