Logo

Rigatoni med squashsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk olivenolie
2 løg finthakket
8 squash skåret i tynde skiver
salt
500 g rigatoni pasta
1 spsk friskreven parmesan
 
Til saucen opvarmes olien i en pande og heri steges løgene ca. 3 minutter.
Kom squashskiverne ved og steg videre under omrøring til de er møre, men
stadig let sprøde.
Krydr med salt.
I mellemtiden koges pastaen al dente.
Sigtes. Gem en anelse af den saltede pastavæde.
Anret pastaen i varme dybe tallerkner og bland med squash og løg.
Rør lidt væde og parmesan sammen til en "cremet" konsistens og kom det
over retten.
Drys evt. med ekstra friskreven parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her