Logo

Rikke Duelunds fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g torskefilet
2 tsk karry
1 hakket løg (ca. 75 g)
1 fed presset hvidløg
1 tsk frisk, revet ingefær
2 laurbærblade
25 g margarine
2 tsk Maizena
2 ½ dl kokosmælk
2 spsk hakket, mild mangochutney
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Svits karry, løg, hvidløg, ingefær og laurbærblade i margarine i en gryde i ca. 3 minutter.

Rør Maizena og kokosmælk sammen og rør det i gryden sammen med mangochutney.

Kog saucen under omrøring i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.
Fjern eventuelle ben fra fisken og skær den i mindre stykker (ca. 2x3 cm). Læg fiskestykkerne forsigtigt ned i saucen og kog retten færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 min.

Fjern laurbærbladene. Smag til.

Retten serveres med jasminris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her