Logo

Rimet laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beregn 2 laksefileter uden ben, ca. 1 kg
Læg den ene lakse filet på et stykke smørrebrødspapir med skind­siden nedad.
Bland 3 spsk salt og 1 spsk sukker og drys det jævnt over.
Fordel klippet dild og 1 spsk knust hvid peber.
Læg den anden laksefilet over med indersiden nedad og pak fisken tæt sammen.
Læg fisken i en passende form eller fad og dæk den til.
Sæt formen i køleskabet 2-3 døgn og vend fiskepakken efter ca. den halve tid.
Skær den rimede laks i tynde, brede skiver på skrå af laksen og server fløde­stuvede kartofler og dild til - også en god snaps.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her