Logo

Ris à l'amande 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 portion risengrød kogt af 1 l sødmælk
125 g grødris
kornene fra 1 st. vanilje
2 spsk sød sherry
75 g smuttede, hakkede mandler
2 ½ dl piskefløde
sukker efter smag

Flæk vaniljestangen.

Kog ris, mælk og vanilje ved svag varme under låg ca. 45 min.

Rør i grøden nu og da.

Tag vaniljestangen op, afkøl grøden.
Hak mandlerne, gem en til at komme hel i desserten.

Rør mandler og vin i den kolde grød.

Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her