Logo

Ris à l'amande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g grødris
1 l. mælk
2  vaniljestænger
100 g smuttede hakkede mandler
4 spsk sukker
8 dl piskefløde
 
Ris, mælk og flækkede vaniljestænger koges i en gryde ved svag varme
under låg i 40 min.
Vanillestænger tages op, og grøden afkøles helt.
Grøden røres med sukker og mandler.
Fløden piskes og vendes i.
Opbevares i køleskab indtil servering.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her