Logo

Ris med bønner og sennepsfrø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Basmatiris
Røde linser
Sorte sennepsfrø
Vand
Salt
Neutral olie

Linserne og sennepsfrøene steges i olien til frøene begynder at poppe.

Risene hældes i gryden.

Der hældes vand ved, så det det står et par centimeter over risene.

Der tilsættes salt.
Risene skal koge i 12 minutter under tæt låg og trække i 10 minutter stadig under låg. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her