Logo

Ris med skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ris med skaldyr

250 g langkornede ris

4 milde, mellemstore grønne peberfrugter

4 spsk vegetabilsk olie

400 g blandede, grydeklare skaldyr

100 g fine ærter

200 g friske sojaspirer

4 spsk fiskesauce

2 spsk østerssauce

1 tsk chili-hvidløgssauce

 

Kog risen efter anvisningen på pakken, og sæt den til side.

Skyl peber­frugterne, gør dem i stand, og skær dem i ringe.

Varm olien op i wokken, og brun skaldyrene hurtigt og kraftigt heri.

Tilsæt ærter og sojaspirer, og bland den kogte ris i.

Smag til med fiske-, østers- og chili-hvidløgssauce.

Rør til sidst peber­frugterne i.

Spæd evt. med lidt vand, hvis risen begynder at brænde fast i kanten af wokken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her