Logo

Risbudding med mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. kokosmælk
100 g langkornede ris
50 g brun farin
1 knsp. stødt kardemomme
1 knsp. salt
2-3 friske mangofrugter

Varm ovnen op til 160°.

Bland kokosmælk, ris, brun farin, kardemomme og salt godt i et ovnfast fad.
Stil fadet i ovnen i 1 time, til risen er kogt, og konsistensen er cremet. Undervejs kan man røre i risen, så den ikke klumper til en fast masse.

Skræl mangofrugterne og skær frugtkødet i skiver. Anret mangoskiverne på tallerkener og server med store skefulde risbudding til.
Tips: I stedet for mango kan man bruge bananskiver eller appelsinbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her