Logo

Risengrød på gammeldags måde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter sødmælk
100-125 g grødris
lidt salt
 
Kom mælk og grødris i en stor gryde og bring det i kog.
Lad det koge et pa minutter og pak så gryden ind i aviser, tæpper og dyner
og stil den i sengen og lad den stå i ca. 2 timer.
Så laver den sig selv! - Spar på strømmen!
Tjek til den jævnligt, der skal muligvis tilsættes lidt mælk nu og da.
Prøv det på den gammeldags manér.
 
Tips: Husk kanel og smørklat! 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her