Logo

Risgrynssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. vand
100 g risgryn
svesker og rosiner eller syltede blommer eller kirsebær
saft sukker
citron
kanel
 
Når vandet koger kommes de skyllede skolede gryn i.
De koger sagte under låg en god halv time.
Citronskal, kanel, svesker og rosiner kommes i, og når de er møre er suppen færdig.
Den laves til efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her