Logo

Ristet sej på selleri - camping

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristet sej på selleri - camping

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

2 sejfilet a ca. 150 g

250 g selleri i tern

Lidt tyndskårne jordskokker

En lille håndfuld persille

½ citron

1 avocado

1 fed hvidløg

2 spsk ymer eller lignende

Salt og peber

  

Selleri skrælles og skæres i tern og steges på panden sammen med tyndskårne jordskokker, i ca. 10 min.

Når selleri og jordskok er bløde, skubbes de ud i siden af panden.

De to stykker sej krydres med salt og peber hvorefter de steges på den frie plads i lidt olie, ca. 3 min. på hver side.

Fisken tages af panden og grøntsagerne varmes igennem.

Grønsagerne tilsættes. Persille, lidt citronsaft samt salt og peber.

Imens grønsagerne steger, flækkes avocadoen og kødet skrabes ud med en ske og moses med en gaffel.

Mosen tilsættes ymer, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.

 

Tips: Her er det panden som er eneste opvask.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her