Logo

Ristet spegesild fra Lolland Falster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spegesilden tages lige fra tønden, skylles i vand, læg­ges på en jernrist og ristes over gløder.
I nogle tilfælde blev spegesilden dog udvandet først.
Dette afhang af de enkelte familier (som regel af husfaderen).
Ristet spegesild blev spist med fedtebrød.
 
Kogesild fik man om morgenen. Som middagsret fik man Ristet spegesild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (117 stemmer)
Siden er blevet set 2.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her